TS Matematika - Logické hry screenshot 1 TS Matematika - Logické hry screenshot 2 TS Matematika - Logické hry screenshot 3 TS Matematika - Logické hry screenshot 4 TS Matematika - Logické hry screenshot 5 TS Matematika - Logické hry screenshot 6 TS Matematika - Logické hry screenshot 7 TS Matematika - Logické hry screenshot 8 TS Matematika - Logické hry screenshot 9
Supported Devices
PC
Updated
May 19,2019
Size
88.38 MB
Age
Everyone
Release Date
Description
TS Logické hádanky a úkoly je pokračování oblíbené řady titulů pro předškoláčky a malé školáčky, které jsou na základních a mateřských školách s oblibou využívány k rozvoji úsudku, kombinačních a logických schopností dětí. Aplikace je určena dětem od 3-6 let, druhá pak dětem ve věku 6-9 let.
Celý titul je rozdělen na šest samostatných částí. Každou z nich provází dítě jedno zvířátko. Po vyřešení všech hádanek a úkolů se dítě dostane do sedmé, prémiové části. Všechny úkoly jsou zadávány kreslenou formou a mluveným slovem. CD namluvila paní Naďa Konvalinková, která také nešetří chválou dítěte při úspěšném řešení nebo nabízí pomoc v případě, že dítě váhá nebo si není jisté.