Sensio Care

Sensio Care

1 By‪Sensio AS‬   |   Free

Download
Sensio Care screenshot 1 Sensio Care screenshot 2 Sensio Care screenshot 3
Supported Devices
Mobile
Updated
May 18,2019
Size
5.98 MB
Age
Everyone
Release Date
Description
Sensio Vaktrom er en app for mottak, distribusjon og eskalering av alarmer fra institusjon og bolig, og utgjør en sentral komponent i Sensio sin helhetlige plattform for velferdsteknologi.

Sensio Vaktrom kan integreres mot et eksisterende pasientsignalanlegg på en institusjon eller den kan kobles til Sensio sitt egenutviklede pasientsignalanlegg. Vaktromsløsningen kan også kobles til annen type velferdsteknologi på institusjon eller bolig, for eksempel sensoralarmer og mobile trygghetsalarmer. Reglene for ruting og eskalering av alarmer til ulike mottakere eller grupper kan angis i henhold til både alarmtype, tidspunkt for alarm, lokasjon og/eller sone.

OM SENSIO - Sensio er et norsk utviklingsselskap og en ledende leverandør av intuitive styringssystemer i Norge. Sensio er hovedleverandør av velferdsteknologi til Fredrikstad kommune og en av markedets mest komplette leverandører av velferdsteknologiløsninger.

Sensio sin portefølje er tilpasset totalleveranse til kommunene, og kan inkludere leveranse til hjemmeboende, private institusjoner, sykehjem, omsorgsboliger og andre typer institusjoner. Løsningene er en kombinasjon av vår egenutviklede plattform Sensio Unity, ulike komponenter og sensorteknologi, samt samarbeid med leverandører slik som Smartly, Safemate, Eaton xComfort, Caretech mm.

Sensio har fokus på ytelse og brukeropplevelse, og leverer robuste løsninger med både sentral og lokal plattform. Enkle grensesnitt og solid teknologi som spiller sammen med kundens infrastruktur gir god responstid for brukerne og en løsning som er tilpasset fremtiden.

www.sensio.no

Related Windows Apps