Indeks Tjelesne Mase screenshot 1 Indeks Tjelesne Mase screenshot 2 Indeks Tjelesne Mase screenshot 3 Indeks Tjelesne Mase screenshot 4 Indeks Tjelesne Mase screenshot 5 Indeks Tjelesne Mase screenshot 6 Indeks Tjelesne Mase screenshot 7 Indeks Tjelesne Mase screenshot 8
Supported Devices
Mobile
Updated
May 18,2019
Size
440.32 KB
Age
Everyone
Release Date
Description
Indeks Tjelesne Mase Applikacija:
Pomoću ove App vrlo jednostavno možete saznati koliko iznosi vaš Indeks Tjelesne Mase, te vašu idealnu težinu.

Saznajte koliko iznosi vaš Indeks tjelesne mase, koji vam detaljnije govori o vašem stanju uhranjenosti na osnovu unesene visine i težine. ITM (BMI) je napredna metoda računanja uhranjenosti. ITM (BMI) se izračunava vrlo jednostavno, a temelji se na odnosu telesne težine i visine osobe.

Ako ste se ikada pitali koliko iznosi vaša idealna težina odgovori možete pronaći u ovoj App. Sve što vam od parametara treba i što uzimamo u obzir je spol i visina osobe. Kao rezultat ćete imati vrijednost vaše idealne težine.

Molimo vas da podijelite ovaj App putem vaših socijalnih mreža i ako Vam se sviđa naš rad da ocjenite ovaj App na Windows Store-u sa visokom ocjenom i time pomognete daljem kreiranju i razvoju Windows Phone i Android Applikacija.

Bit će nam zadovoljstvo ako smo Vam pomogli na bilo koji nacin !

Više informacija :
https://www.facebook.com/AVDevelopment
http://www.avdevelopment.net/
Hvala !

Related Windows Apps

Vaktija.ba

29

Free

eMPendium

3

Free

Klix.ba

28

Free