Flitsservice FlitsNav screenshot 1 Flitsservice FlitsNav screenshot 2 Flitsservice FlitsNav screenshot 3 Flitsservice FlitsNav screenshot 4 Flitsservice FlitsNav screenshot 5 Flitsservice FlitsNav screenshot 6 Flitsservice FlitsNav screenshot 7 Flitsservice FlitsNav screenshot 8
Supported Devices
Mobile
Updated
May 21,2019
Size
4.2 MB
Age
Everyone
Release Date
Description
Flitsservice FlitsNav is de officiële app van Flitsservice.nl en Flitsservice.be, al 15 jaar lang de autoriteit die u informeert waar de actuele flitsers staan, en met de grootste community voor Windows Phone.
Flitsservice FlitsNav waarschuwt u voor alle snelheidscontroles op zowel A en N wegen, maar ook op de tussendoor wegen en binnen bebouwde kom, waar andere apps het laten afweten.

Achter de schermen zit een team van vrijwilligers de vele meldingen te verwerken in hun vrije tijd. Gewoon, omdat we het leuk vinden, omdat de meeste ongevallen in het verkeer niet door overtredingen van de maximum snelheid veroorzaakt worden, omdat wegen opeens 60 zijn, omdat 70% van de boetes tot 10 km/u te hard zijn.
Zijn wij voor "scheuren en racen"? Nee, gebruik je verstand, langzamer waar het moet, harder waar het kan, afhankelijk van de situatie.

Zet de app aan voordat je wegrijdt en hij waarschuwt automatisch wanneer je in de buurt komt van een mobiele controle, een vaste flitspaal of trajectcontrole.
De volle aandacht op de weg, zoals het hoort.

Features
- Waarschuwt bij naderen mobiele controle, vaste flitspaal en trajectcontrole
- Werkt ook in de achtergrond!
- Uitgebreide instellingen per type controle mogelijk
- Scherm dimt automatisch om inbranden te voorkomen (uit te zetten in de instellingen)
- Bevat ook controles op lokale wegen
- Eenvoudig inzien van actuele mobiele controles, files en trajectcontroles
- Melden van controles direct in de app!
- Kaartweergave met mobiele flitscontroles

Waarschuwing: langdurig gebruik van GPS kan het batterijverbruik nadelig beïnvloeden, gebruik daarom een autolader!

Meer informatie? Bezoek ons forum op http://www.flitsservice.nl of .be, mail naar [email protected] of Tweet naar @FlitsNav

Related Windows Apps