Doğru veya Yanlış screenshot 1 Doğru veya Yanlış screenshot 2 Doğru veya Yanlış screenshot 3 Doğru veya Yanlış screenshot 4 Doğru veya Yanlış screenshot 5 Doğru veya Yanlış screenshot 6 Doğru veya Yanlış screenshot 7
Supported Devices
Mobile
Updated
May 18,2019
Size
5.9 MB
Age
Everyone
Release Date
Description
Doğru veya yanlış... Tek bir seçim hakkınız var. Bilginizi sınamanın en kolay ve en iyi yolu. Oyun size eğlence dışında sorularıyla sizi bilgilendirmeyi de amaçlıyor.

Oyun 2 mod ile geliyor. Tek kişilik ve 2 oyunculu mod. 2 oyunculu mod; arkadaşlarınızla oynayabilmeniz için tasarlandı. Karşılıklı olarak bilginizi sınayıp yarışabileceksiniz. Her bir yarışmada cevaplamanız gereken 20 soru bulunuyor. En fazla doğru yanıt veren kişi oyunu kazanıyor.

Tek kişilik mod ile zamana karşı yarışıyorsunuz ve seviye atlıyorsunuz. Her seviye 10 sorudan oluşmaktadır. Seviye atladıkça soru başına verilen zaman kısalıyor. Gitgide zorlaşan oyunda seviye atladıkça daha fazla puan kazanıyorsunuz. Bu puanlarınız internet üzerinden skor tablosuna gönderiliyor. Bu sayede diğer oyuncuların puanlarını takip edebiliyor ve isminizi duyurabiliyorsunuz. Haftalık ve aylık şampiyonlar yine skor tablosu üzerinden duyuruluyor.

Türkiye'nin haftalık ve aylık şampiyonu olmaya hazır mısınız?