Condor Inspector screenshot 1 Condor Inspector screenshot 2 Condor Inspector screenshot 3 Condor Inspector screenshot 4 Condor Inspector screenshot 5 Condor Inspector screenshot 6 Condor Inspector screenshot 7 Condor Inspector screenshot 8 Condor Inspector screenshot 9
Supported Devices
PC
Updated
May 19,2019
Size
25.25 MB
Age
Everyone
Release Date
Description
Condor Inspector is een uitbreidingsmodule voor Condor die het offline inspecteren en beheren van infra- en vastgoedobjecten mogelijk maakt. Het systeem faciliteert een efficiënte werkomgeving voor het inspectieproces en zorgt voor overdracht van informatie door middel van een betrouwbaar synchronisatiemechanisme.

Offline overal inzetbaar

Condor Inspector is door zijn offline-inspectiemogelijkheden overal inzetbaar en complementeert daarmee de Condor web-applicatie die enkel werkbaar is wanneer er een internetverbinding is. Inspecties kunnen vanaf nu op elke locatie worden verricht, ook wanneer er geen netwerkmogelijkheden voorhanden zijn.

Flexibel

De Condor Inspector app is speciaal ontwikkeld voor de tablet, maar kan ook gebruikt worden op de laptop en desktop. De app wordt ondersteund door Windows 8 en hoger, zowel op een 32- als 64-bits-versie. Het robuuste synchronisatiemechanisme maakt het mogelijk om via een internetverbinding het aan u toegekende werkpakket te downloaden en na bewerking weer naar Condor te uploaden. Condor Inspector valideert de invoer van gegevens en zorgt dat de meest recente data bij de gebruiker inzichtelijk is.

Overzichtelijk en snel

Condor Inspector is ontwikkeld met het oog op gebruikersgemak. Om zo efficiënt mogelijk een inspectie uit te voeren moet de interface overzichtelijk en snel zijn. Het agendascherm is zo ingericht dat in een oogopslag te zien is welke inspecties voor een bepaalde dag gepland staan.

Slimme filtering

Het weergeven van gegroepeerde informatie zien we ook terug in het elementenscherm. De slimme filteringstool spoort elementen snel op en rangschikt deze. De gebruiker kan op deze manier direct inzien tot welke locatie de elementen behoren en kan de gegevens wijzigen zonder de zoekresultaten kwijt te raken.

Waarnemingen met foto’s on the spot

Aan een element hangen waarnemingen en aan waarnemingen kunnen foto’s worden toegevoegd. Natuurlijk kunt u met een willekeurige camera foto’s nemen en deze later toevoegen aan de waarneming met de Condor webapplicatie. Maar zou het niet handiger zijn om foto’s op locatie aan waarnemingen te koppelen tijdens het inspecteren? Hier schuilt de kracht van Condor Inspector. Door vanuit de waarneming met de interne camera van de tablet een foto te maken, wordt deze direct aan de waarneming toegevoegd. Ook met een externe camera via usb werkt dit uitstekend.

Schetsen

Het is mogelijk om schetsen toe te voegen zodat waarnemingen nog duidelijker beschreven kunnen worden. Bovendien kan op een genomen foto geschetst worden met verschillende kleuren zodat bijvoorbeeld de intensiteit van verschillende waarnemingen op 1 foto inzichtelijk wordt.

Eenvoudig in zijn complexiteit

Tijdens het inspectieproces kan het nodig zijn dat er elementen aangemaakt, gewijzigd of verwijderd worden. Hoewel Condor Inspector simpel en intuïtief oogt, is deze app rijk aan functionaliteit. In een handomdraai worden gegevens tot op detailniveau bewerkt en lokaal opgeslagen voor de volgende synchronisatie met de centrale Condor-applicatie.