Autoškola-testy

Autoškola-testy

3 ByStepan Benes   |   $0.99

Download
Autoškola-testy screenshot 1 Autoškola-testy screenshot 2 Autoškola-testy screenshot 3 Autoškola-testy screenshot 4 Autoškola-testy screenshot 5 Autoškola-testy screenshot 6 Autoškola-testy screenshot 7 Autoškola-testy screenshot 8
Supported Devices
Mobile
Updated
May 14,2019
Size
13.49 MB
Age
Everyone
Release Date
Description
Verze 1.5: Aktualizace testových otázek podle změn učiněných Ministerstvem dopravy ČR, malé úpravy vzhledu a opravy.

Aplikace pro procvičování otázek, které se vyskytují u skutečných zkoušek pro získání řidičského oprávnění v České republice. Je možno prohlížet a procvičovat jednotlivé testové otázky nebo si zkusit cvičný test.

Aplikace je ideální přípravou pro úspěšné složení závěrečných zkoušek v autoškole nebo výborným pomocníkem pro osvěžení znalostí, pokud již řidičák vlastníte.

Testové otázky jsou shodné s otázkami ve Věstníku dopravy vydávaným Ministerstvem dopravy ČR a jsou aktuální k datu vydání této aplikace. Znění otázek včetně obrázků dopravních značek a dopravních situací je totožné s tím, co se vyskytuje v tištěných učebnicích pro přípravu k testům.

Aplikace umožňuje spouštět si cvičný test na čas, který je strukturou otázek stejný, jaký se vyskytuje u skutečných zkoušek. Navíc je možné procházet a procvičovat všechny otázky, ze kterých se test sestavuje. Špatně zodpovězené otázky jsou automaticky řazeny do seznamu "Co mi nejde" a je možné je opakovaně procvičovat. Libovolnou otázku je rovněž možné označit hvězdičkou a je zařazena do seznamu oblíbených otázek pro pozdější prohlížení.